achtergrondinformatie

 

frappe is een onderneming van Rudolf van Beijmerwerdt. Hij levert sinds 2002 onafhankelijk advies en projectleiding aan bedrijven in verschillende sectoren. Kennis van media en internettechnieken staan daarbij vaak centraal.

Van Beijmerwerdt heeft meerjarige ervaring met advies over uitdagende vraagstukken, het leiden van kleine projecten die gericht zijn op een direct en concreet resultaat en grote projecten die enig doorzettingsvermogen eisen om de juiste aansluiting tussen techniek en werkwijze te realiseren.

Door zijn betrokkenheid bij omroepbrede projecten weet hij hoe de hazen rennen als meerdere zelfstandige organisaties met elkaar samenwerken. Hij vindt het leuk om belangen bij elkaar te brengen en te werken aan gezamenlijke doelstellingen.
Zijn persoonlijke netwerk binnen en buiten de media zorgt ervoor dat hij snel de juiste mensen weet te vinden om een project succesvol af te ronden.

Rudolf van Beijmerwerdt was eerder consultant en IT manager. Hij werkte als IT manager bij de NOS. Hij is afgestudeerd politicoloog (Rotterdam). Hij heeft AMBI gevolgd en volledig afgerond. Zijn brede achtergrond en meerjarige ervaring met IT, media en nieuwe technieken maken hem met name geschikt voor het oplossen van complexe vraagstukken waarbij techniek een deel van de oplossing vormt.